Prosluněný oddílový čtyřboj je za námi

Včera proběhnul dlouho očekávaný Jarní oddílový čtyřboj určený pro všechny děti naší atletické přípravky. Závodu se nakonec zúčastnilo více než 160 malých atletů připravených podat co nejlepší výkon a ukázat tak nejen svým trenérům, ale zejména pak mohutně fandícím rodičům a prarodičům co všechno už se v atletice naučili. Čtyřboj tak prověřil všestrannou připravenost našich svěřenců a právě na rozmanitosti pohybu stavíme také celkovou pohybovou průpravu celé přípravky. Závod odstartovaly naše nejmenší naděje a to děti ročníku 2018, které společně se svými rodiči "závodily" ve štafetovém běhu na 150 + 50 m. Děti byly tak pohlcené atmosférou závodu a fandící tribunou, že se nezastavily dokonce ani v cíli a pokračovaly se svými štafetovými kolíky dále po trati, čímž se uběhnutou délkou srovnaly se svými rodiči 😉.

Jednotlivé disciplíny probíhaly současně a tak bylo nejen na co se stále dívat, ale díky tomu jsme také celý závod zvládli v rekordním čase. Atmosféra byla opět bouřlivá a díky našim zkušenostem z větších závodů pro starší atlety můžeme směle říci, že povzbuzující tribuna byla daleko "živější", než jinde a pro všechny se tak stala velkým hnacím motorem.

Nejdůležitější sice nebyly výsledky, ale protože jsme závodníci a víme, že medaile je tou nejlepší odměnou ze odvedenou práci na trénink, musíme zmínit alespoň ty nejlepší ve všech kategoriích.
Dívky 2016/17
1. Staňková Gréta
2. Vávrová Kateřina
3. Miturová Ema

Dívky 2014/15
1. Klimková Kristýna
2. Aujezdská Anastázie
3. Paličková Elen

Dívky 2012/13
1. Kochánková Iveta
2. Haščinová Charlotte
3. Bocková Amálie

Chlapci 2016/17
1. Flašar Richard
2. Kochánek Vít
3. Glac David

Chlapci 2014/15
1. Vančák Filip
2. Sokolovský Theodor
3. Luptovec Matyáš

Chapci 2012/13
1. Rákos Albert
2. Gold Lukáš
3. Sosna Ondřej

Celkové výsledky si můžete prohlédnout TADY. Všem medailistům samozřejmě ještě jednou gratulujeme a ostatním držíme palce, aby to příště "cinklo".

Závěrem bych rád poděkoval jak závodícím dětem, tak také jejich fandícímu doprovodu, všem trenérům, kteří se podílí na přípravě dětí a také na závodě jim byli po celou dobu oporou. Nesmíme zapomenout ani na skvělou práci rozhodčích, kteří se starali o regulérnost soutěže, technické četě za odvedenou práci u jednotlivých diciplín a přípravu stadionu, kameře a výsledkovému servisu ze zpracování výsledků, Gustovi Šulcovi, který celý závod skvěle moderoval a Hance Legerské, která pracovala na zajištění technického zázemí. Dále patří velké díky našemu kamarádovi ze Sokolu Opava Jardovi Korbelovi, který připravil výsledkový systém díky kterému jsme měli velmi rychle a bezchybně celou soutěž vyhodnocenou. Závodu se účastnil také předseda našeho klubu Honza Kotala, který s námi zůstal až do konce a účastnil se také předávání medailí.

Celý závod provázela úžasná atmésféra a věříme, že nasazení tak početného týmu, který se na chodu závodu podílel, je dostatečným důkazem toho, jak nám na našich nejmeších atletech záleží.

Fotky ze závodů si můžete prohlédnout v naší fotogalerii TADY, na zpracování videa budeme ještě chvíli potřebovat 😉.


Vytisknout