Letní atletický kemp jsme zvládli na jedničku s hvězdičkou

V termínu 10.-16.7. jsme se skupinou 41 dětí absolvovali týdenní Letní atletický kemp 2022 v nádherném prostředí Těšínských Beskyd v Horském hotelu Kozubová. Jelikož je oficiální výšková hranice za kterou se považuje pobyt za ozdravný vysokohorský 800 m n.m., překonali jsme tuto hranici téměř o 200 m. Jako bonus nás obklopovaly úžasné výhledy na vrcholky českých, polských a slovenských hor. K dispozici jsme měli nejen kompletní zázemí hotelu, ale také venkovní multifunkční hřiště, posilovací stroje a dětské hřiště. Středobodem všeho dění se pak stala rozhledna, kterou jsme využívali několika způsoby.

Děti pravidelně absolvovaly dopolední tréninky, kde byly rozděleny podle věku. Nosným programem soustředění pak byla týmová soutěž družstev a soutěž jednotlivců ve které bylo možno získat lístky do závěrečné tomboly. Bonusový lístek do tomboly bylo možno získat za dvanáctihodinové mlčení, ale tady jsme měli jen jednoho vítěze 😄.

Kromě tréninků jsme absolvovali obrovské množství her a soutěží. Vyvrcholením bylo vyhlášení výsledků družstev (1. Tukani, 2. Mrkve, 3. Lucínci, 4. Růžoví panteři), závěrečná bohatá tombola (dodatečně ještě jednou velké díky všem, kteří do toboly přispěli věcnými dary 🙏), vysokohorská diskotéka a nezbytná dobrodružná stezka odvahy.

Soudě podle zpětné vazby, kterou jsme v průběhu celého pobytu od dětí dostávali se kemp dětem líbil a užívali si to stejně jako my.

Závěrem bych chtěl poděkovat zejména dětem za radost, kterou nám svým přístupem k pohybu dávají, také vám rodičům, za to, že je k pohybu vedete a současně mým kolegům trenérům Lucce, Martině, Adél a Honzovi, kteří pracovali na 110% a dělali všechno proto, aby byly děti spokojené.

Video z kempu naleznete TADY a fotky v naší fotogalerii TADY.

Za trenérský tým Pavel


Vytisknout