Ohlédnutí, aneb sezóna 2021/22 je úspěšně za námi

Aktuality hlavní

Dnes oficiálně končí školní rok a s ním také naše atletická sezóna 2021/22. Vzhledem k tomu, že jsme navazovali na velmi dlouhé covidové období, kdy spousta mnohdy diskutabilních omezení znemožnila dětem pravidelný pohyb, vyhlíželi jsme tuto sezónu s drobnými obavami. Naštěstí se nepotvrdily katastrofické scénáře mnohých teoretiků, kteří ví všechno nejlépe a děti se vrátily na hřiště a stadiony a s chutí se s námi vrhly do tréninků. Pro někoho byl návrat těžší, pro někoho lehčí, ale teď na konci sezóny můžeme říci, že jsou tyto rozdíly definitivně smazány. Opustilo nás jen opravdové minimum dětí a jejich místa obratem zaplnily nové tváře.

Po pauze se letos spustily také krajské závody družstev Beskydský pohár přípravek a Atletická liga minipřípravek. V předchozích letech se nám podařilo ve všech kategoriích dosáhnout na medaile a také letos máme našlápnuto ke stejnému výsledku. Soutěž pokračuje dvěma koly hned v září a výsledek mají děti ve svých rukou, protože v tuto chvíli jsou všechna naše družstva na medailových pozicích.

V letošním roce se v přípravce loučíme s dětmi ročníku 2011, které již od září přejdou k trenérům žactva a od ledna pak také do žákovské kategorie "Mladší žactvo". Jsme samozřejmě stále jeden tým a všechny děti budeme i nadále sledovat při trénincích i soutěžích.

Přejeme všem dětem i jejich rodičům prosluněné prázdniny plné společné rodinné pohody, spoustu zážitků, nových kamarádů a hlavně klid a mír.

Neloučíme se na dlouho, protože s některými dětmi se uvidíme již za deset dní na Letním atletickém kempu v Horském hotelu Kozubová a dalšími pak na některém z našich příměstských táborů. Na ostatní se těšíme hned v září na prvních trénincích.

Vytisknout