Přihlášky na atletickou sezónu 2022/23 jsou spuštěny

Aktuality hlavní

Dnes v 8:00 jsme zahájili nábor dětí na sezónu 2022/23. Pro školní rok 2022/2023 nabíráme děti narozené v roce 2012 - 2017 a děti nar. v roce 2018 na oblíbené tréninky rodičů s dětmi. Většina trenérského složení se nemění, nicméně došlo k několika personálním změnám. Díky školním a pracovním povinnostem se rozloučíme s Kristýnou Jeřábkovou a Anetou Župníkovou a díky mateřským povinnostem s Markétou Šnobelovou - všem děkujeme za dosavadní spolupráci. Tým zkušených trenérů naopak doplní Adéla Prudká, která se bude věnovat zejména tréninkům rodičů s dětmi, novou dvojici pak tvoří Milan Vávra a Zuzka Fojtíková, kteří se budou starat o jednu skupinku našich téměř nejmenších atletů (2017), po kratší školní pauze se vrací Johana Prudká - ta bere si na starosti naopak naše nejstarší atlety a poslední posilou je Kristýna Šandorová, která bude pomáhat s našimi benjamínky.

Další novinkou je rozšíření spolupráce se ZŠ Hrabová o kterém jsme vás již informovali. Tréninky na této škole budou mít na starosti naše zkušené trenérky Lucka Hanzlíková a Danča Bémová. Tímto krokem chceme vyjít vstříc jednak místním dětem, ale skupinky jsou samozřejmě otevřené všem zájemcům.

Nutnost přihlášení se týká také našich stávajících členů, tak se nezapomeňte přihlásit včas, abyste si rezervovali místo v tréninkové skupině, která vám nejvíce vyhovuje.

Děti ročníku 2011, které již přecházejí do žactva se budou přihlašovat prostřednictvím žákovských webových stránek TADY. Všem přejeme úspěšný přechod do nové kategorie.

Vytisknout