Tréninky od pondělí 12.10. - změny

Epidemiologická situace se stále mění a my musíme ragovat na její aktuální stav. Od pondělí 12.10. jsou zatím na 14 dní zakázány veškeré tréninky ve vnitřních prostorách a venkovní tréninky jsou omezeny počtem účastníků. Abychom tedy mohli alespoň v omezeném režimu v trénincích pokračovat, musíme udělat několik změn.

Od pondělí tak budeme dočasně odkázáni pouze na tréninky venku. Vzhledem k počtu dětí ve skupinách "Rodiče a děti" násobený účastí rodičů na tréninku a aktuální nemožností trénovat uvnitř, musíme bohužel tyto tréninky dočasně přerušit. Scházející tréninky našich nejmenších atletů nahradíme jakmile to bude možné tak, aby děti ani rodiče o nic nepřišli. Délka tréninku u všech zbývajících tréninkových skupin bude trvat 1 hodinu. Kromě tréninkových skupin, které trénují na ZŠ Březinova se všechny ostatní skupiny dočasně přesouvají na Městský stadion. 

Účast dětí na trénincích je za daných okolností samozřejmě na vašem uvážení, my jsme v tuto chvíli připraveni v tréninkové přípravě pokračovat, pokud nám to bude umožněno. Pro aktuální informace o konkrétní tréninkové skupině sledujte prosím aktuality daného trenéra.

Na tréninky prosím posílejte pouze děti, které nevykazují známky respiračního onemocnění (rýma, kašel a podobně), nebo známky střevního či zažívacího problému, případně má jiné příznaky naznačující možnou nákazu COVID-19 (zvýšená teplota, ztráta chuti, čichu...).

Za vzniklé komplikace se omlouváme, ale jedná se o stav, který nejsme schopni ovlivnit a děláme maximum proto, aby to chod sportovního vyžití vašich dětí ovlivnilo co nejméně.

Děkujeme za pochopení


Vytisknout